Martin Gaus Hondenschool Eindhoven

In verband met de maatregelen ten aanzien van Corona/Covid-19 zijn er tot (minstens) 1 juni 2020 géén lessen in groepsverband.

U kunt echter wel met uw hond een afspraak maken voor  privélessen óf lessen waarbij u ALLEEN komt (helaas voorlopig dus geen andere gezinsleden). U heeft dan les samen met nog 1 andere persoon met 1 hond. Samen met mij als instructeur zijn we dan met de maximaal toegestane 3 personen, vanzelfsprekend met de benodigde onderlinge afstand en tevens rekening houdend met alle reeds bekende voorzorgsmaatregelen.

Op deze wijze kunnen we bij (dringende) zaken u toch nog persoonlijk van instructies en informatie voorzien. Ik sta graag voor u klaar om te helpen en u van informatie te voorzien en voor overleg, bel naar  06 83 23 85 60 of  mail  

Martin Gaus hondenschool in Eindhoven

Hondenschool Martin Gaus Eindhoven is onderdeel van een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs, geïnspireerde leraren die enthousiast hun kennis uitdragen.

Voorlichting & Begeleiding

U kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding van zowel bazen als honden. Er is altijd ruimte voor gedragstherapieën, thuis- en/of privé-begeleiding bij probleemgevend gedrag van uw hond en nazorg. Een hoogwaardige serviceverlening staat voorop.

MARTIN GAUS Hondenschool: Het beste voor u en uw hond, niet alleen in de regio Eindhoven, maar ook vanuit Veghel en Den Bosch bent u in no time op onze locatie!! 

 

Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Bij inschrijving verklaart u hiermee akkoord te gaan