Partners

De Martin Gaus Hondenscholen werken intensief samen met een aantal partners.  Partners die uitblinken in kwaliteit en professionaliteit. Partners die van toegevoegde waarde zijn voor u als hondenbezitter. Op deze pagina stellen wij onze partners graag aan u voor.   Royal Canin brengt gezondheidsvoeding voor uw hond op de markt.

Zij gaan daarbij uit van de werkelijke voedingsbehoeften van een hond door continue vast te houden aan de volgende filosofie: "Kennis van en respect voor het dier".

Het dier gaat bij Royal Canin dus voor de eigenaar en men kijkt daarbij o.a. naar grootte, levensstadia en gevoeligheid.

 

Door uitgebreide en intensieve productontwikkeling heeft Royal Canin voedingen die rekening houden met lichaamsgrootte en -gewicht:  

 

Mini:Voeding voor kleine honden volwassen gewicht tot 10 kg Medium:Voeding voor middelgrote honden (10 tot 25 kg) Large: Voeding voor grote honden (25 tot 45 kg) Giant:Voeding voor zeer grote honden vanaf 45 kg 

 

Rasspecifieke voedingen - Breed 

 

De mens heeft bij de hond op diverse eigenschappen gefokt. Hierdoor is er een verschil ontstaan in o.a. grootte en gewicht van de hond en stand van de staart en oren. Van alle op de aarde aanwezige diersoorten is de hond zonder enige twijfel de meest gedifferentieerde. Ieder ras heeft specifieke kenmerken. Op basis van deze kenmerken kan een voeding worden ontwikkeld die aansluit bij het ras. Royal Canin heeft als eerste voedingen ontwikkeld speciaal voor een aantal rashonden.

Op dit moment: Boxer, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Cocker Spaniel, Teckel, Duitse Dog, Duitse Herder, Dwergschnauzer, Engelse Bulldog, Golden Retriever, Labrador Retriever, Mopshond, Poedel, Rottweiler, Shih Tzu, West Highland White Terriers en Yorkshire Terrier.

 

Op onze hondenschool zijn van de producten proefverpakkingen verkrijgbaar.              

 Bezoek ook eens de website:

 www.royalcanin.nl of www.royalfriendsclub.nl