Een workshop is een korte cursus waarin een vertaalslag wordt gemaakt van theorie naar de praktijk.

Het kan zijn dat u ondanks de cursussen die u en uw hond al doorlopen hebben, er toch hier en daar misschien nog wat extra puntjes op de i gezet kunnen worden. Denk aan trekken aan de lijn.

Of is er een specifieke gedraging van uw hond waar u graag wat meer aan wilt werken, denk aan angst voor onweer, vuurwerk en/of harde geluiden.

Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken! 

Maar een workshop kan ook een manier zijn om te kijken wat je hond en jij nou leuk vnden om verder mee te gaan. Keuze uit:

In verband met de maatregelen ten aanzien van Corona/Covid-19 zijn er tot (minstens) 1 juni 2020 géén lessen in groepsverband.

U kunt echter wel met uw hond een afspraak maken voor  privélessen óf lessen waarbij u ALLEEN komt (helaas voorlopig dus geen andere gezinsleden). U heeft dan les samen met nog 1 andere persoon met 1 hond. Samen met mij als instructeur zijn we dan met de maximaal toegestane 3 personen, vanzelfsprekend met de benodigde onderlinge afstand en tevens rekening houdend met alle reeds bekende voorzorgsmaatregelen.

Op deze wijze kunnen we bij (dringende) zaken u toch nog persoonlijk van instructies en informatie voorzien. Ik sta natuurlijk telefonisch voor u klaar om te helpen en u van informatie te voorzien en voor overleg, bel naar  06 83 23 85 60 of  mail